Toegevoegd!

Meteen naar de content

Volg ons!

| Vóór 15:30 besteld, morgen thuis bezorgd |

| Van je favoriete & lokale speciaalzaak |

Neem contact op!

Over Delicato

Delicato is een winkel die zich heeft gespecialiseerd in de Mediterrane keuken. De winkel heeft zich in 1998 gevestigd in Oosterhout aan de Wijnsteker. Een klein gezellig winkeltje, dat door de ware fijnproever zeer gewaardeerd werd. Door de jaren heen groeide het assortiment alsmede de populariteit, zodat een uitbreiding niet uit kon blijven. In 2007 is Delicato daarom verhuisd naar een groter pand aan de Keiweg. Dit bood de mogelijkheid om meer en gemakkelijker te kunnen produceren.

Bij Delicato worden bijna alle producten zelf gemaakt. Zo bevindt zich achter in de winkel een bakkerij voor ons eigen brood, beschikken we over een grote keuken met de benodigde apparatuur en voldoende werkruimte om pizza’s, belegde broodjes, pasta’s en tapas te vervaardigen. Voor feesten en partijen verzorgen we ook prachtig opgemaakte schalen en uitgebreide buffetten.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de lekkerste wijnen, olijfolie, balsamico, zoetigheden uit Italië en nog veel meer. Niet alleen lekker voor thuis, maar ook heel leuk om cadeau te doen aan echte fijnproevers.

Delicato is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Iedere dag is er een vakkundig team aan het werk om u kwaliteit en versheid van onze producten te garanderen.

delicato.nl

Thomas & Janneke zijn blij met de komst van het concept van De Vers Mannen. Het thuis bezorgen wordt steeds belangrijk, daarnaast staan we naast een mooi rijtje aan lokale ondernemers. De combinatie van alles samen is perfect!

Bekijk het aanbod van Delicato

100% elektrisch uw verse producten thuis bezorgd

Vóór 15:30 besteld is morgen thuis bezorgd in uw gewenste tijdvak

Vanaf €2,95 aan service vergoeding

Vanaf €25 aan verse producten brengen De Vers Mannen het bij u thuis