Meteen naar de content

Volg ons!

Vóór 15:30 besteld, morgen in huis | Van je favoriete speciaalzaak

Neem contact op!

Veel gestelde vragen

computerBestellen

Het minimale bestelbedrag per keer is €20.

Voor de volgende dag kunt u bestellen tot 15:30. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag.

We vragen een bedrag van

€6,95 van €20 - €75,

€4,95 van €75 - €125

€2,95 boven de €125

zodat we uw bestelling op tijd, elektrisch en gekoeld bij u thuis kunnen bezorgen.

Woont u net buiten het gebied? Stuur ons een mail zodat we wellicht een uitzondering kunnen maken. Ook bij vele aanvragen richting een bepaalde postcode zullen we uiteraard stappen ondernemen.

Neem contact met ons op, dan zullen wij u helpen waar nodig.

Al onze betalingen gaan via iDeal. Zo kunt u veilig met uw eigen bank betalen en hoeft onze bezorger niet met geld heel de dag op pad.

local_shippingBezorgen

Tot op heden bezorgen De Vers Mannen in: Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst, Teteringen, Made, Dongen, 'S Gravenmoer, Raamsdonksveer , Raamsdonk en Geertruidenberg. De Vers Mannen sluiten gebied uitbreiding niet uit. Wordt er nog niet bij u bezorgd? Laat het ons weten!

Zeker niet, er is een ruime keuze uit verschillende tijdvakken. Meerdere per dag en daarnaast ontvangt u altijd een bericht via sms/mail als wij uw kant op komen.

food_bankAssortiment

De Vers Mannen hebben in samenwerking met de lokale speciaalzaken het aanbod zo weggezet dat het aanbod iedere dag leverbaar is. Wel willen wij erbij vermelden dat het om dagverse producten gaat. Er is dus altijd een kans dat er een product (tijdelijk) niet leverbaar is, mocht dit onverhoopt voorkomen. Dan lossen wij dit zo goed/snel mogelijk op in samenwerking met de lokale speciaalzaken. 

Uiteraard zijn er een aantal seizoensproducten, deze kunnen variëren met de maand. Mocht een producten echt even niet leverbaar zijn, dan staat er duidelijk 'uitverkocht' bij.

Als u een versproduct graag wilt hebben wat niet op de website van De Vers Mannen te vinden is, maar de lokale speciaalzaak wel in de fysieke winkel verkoopt of u denkt dat de winkelier dit verkoopt. Dan kunt u dat altijd in de opmerkingen laten weten. Wij gaan dan ons best doen om het product aan uw bestelling toe te voegen samen in samenwerking met de desbetreffende speciaalzaak.

feedbackKlacht over mijn bestelling

Neem alstublieft contact met ons! Wij zullen samen met de speciaalzaak u zo spoedig mogelijk helpen.

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als er een of meerdere versproducten aan uw bestelling ontbreken. Laat ons zo snel mogelijk weten wat er mist dan helpen we u dezelfde dag nog!

support_agent

Ik wil graag contact op nemen met De Vers Mannen

De klantenservice helpt u graag zo snel mogelijk!

100% elektrisch uw verse producten thuis bezorgd

Vóór 15:30 besteld is morgen thuis bezorgd in uw gewenste tijdvak

Vanaf €2,95 aan service vergoeding

Vanaf €20 aan verse producten brengen De Vers Mannen het bij u thuis