Toegevoegd!

Meteen naar de content

Volg ons!

| Vóór 15:30 besteld, morgen thuis bezorgd |

| Van je favoriete & lokale speciaalzaak |

Neem contact op!

Veel gestelde vragen

Mocht u een dringend verzoek hebben of hieronder geen antwoord vinden? Dan kan u altijd gebruik maken van de live chat, de groene knop links onderin de pagina.

Het minimale bestelbedrag per keer is €25.

De Vers Mannen werken met tijdvakken, op basis van uw postcode kan u zelf een dag en tijd uitkiezen. Wij zorgen ervoor dat het netjes in dit tijdvak bezorgd wordt. Voordat wij vertrekken ontvangt u ook altijd een berichtje van ons dat wij onderweg zijn.

Morgen de boodschappen in huis? Bestel dan vóór 15:30!

We vragen een service vergoeding van:

€6,95 van €25 - €75,

€4,95 van €75 - €125

€2,95 boven de €125

dit is gebaseerd op het ophalen, verpakken, op temperatuur houden & bezorgen in het tijdvak van jouw boodschappen.

Woont u net buiten het gebied? Stuur ons een mail zodat we wellicht een uitzondering kunnen maken. Ook bij vele aanvragen richting een bepaalde postcode zullen we uiteraard stappen ondernemen.

Neem contact met ons op, dan zullen wij u helpen waar nodig. Scroll hiervoor naar beneden.

Al onze betalingen gaan via iDeal. Zo kunt u veilig met uw eigen bank betalen en hoeft onze bezorger niet met geld heel de dag op pad.

Tot op heden bezorgen De Vers Mannen in: Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst, Teteringen, Made, Dongen, 'S Gravenmoer, Raamsdonksveer , Raamsdonk en Geertruidenberg. De Vers Mannen sluiten gebied uitbreiding niet uit. Wordt er nog niet bij u bezorgd? Laat het ons weten!

Als u een versproduct graag wilt hebben wat niet op de website van De Vers Mannen te vinden is, maar de lokale speciaalzaak wel in de fysieke winkel verkoopt of u denkt dat de winkelier dit verkoopt. Dan kunt u dat altijd in de opmerkingen laten weten. Wij gaan dan ons best doen om het product aan uw bestelling toe te voegen samen in samenwerking met de desbetreffende speciaalzaak.

Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, natuurlijk onze excuses. Laat ons dit zo snel mogelijk weten dan lossen wij het binnen een paar uur netjes op!

live_help

Ik neem graag persoonlijk contact op!

100% elektrisch uw verse producten thuis bezorgd

Vóór 15:30 besteld is morgen thuis bezorgd in uw gewenste tijdvak

Vanaf €2,95 aan service vergoeding

Vanaf €25 aan verse producten brengen De Vers Mannen het bij u thuis