Toegevoegd!

Meteen naar de content

Het laatste nieuws

Gratis thuis bezorgd, óók vrijdag- & zaterdagochtend

Speciaal verzoek?

Over De Gouden Ton Oosterhout

WIJNKOPERIJ DE GOUDEN TON OOSTERHOUT

Tijdens de opleiding aan de Middelbare Hotelschool was drankenkennis al een favoriet vak. Een stage tijdens de wijnoogst in de Chablis in 1988 waar ik naast de wijnmaker in de kelders mocht werken was het grote omslagpunt voor mijn toekomst.

Een tweede stage periode bij, toen nog de enige, Wijnkoperij De Gouden Ton in Den Haag bevestigde dat toekomstbeeld. Wijn is mijn leven. Hierna volgde een wijnstudiereis van 6 maanden naar Australië. Bij terugkomst werkte ik 4 jaar als adviseur en verkoper voor een wijnimporteur, volgde een cursus in Bordeaux en maakte studiereizen naar diverse wijnlanden.

In 1995 startte ik Wijnkoperij De Gouden Ton Oosterhout in een fraai oud pandje. Het leerproces gaat constant door en daarom worden er nog steeds jaarlijks meerdere Chateaux, Domaines en Bodegas bezocht om bij te blijven en de kennis uit te breiden.

In 1996 schreef ik aan de hand van alle opgedane kennis de cursus ‘Wijngenot’ met in het achterhoofd: “wat wil een liefhebber leren als hij/zij een wijncursus gaat volgen?” Theorie en praktijk moesten mooi samenkomen. Aan de hand van op de reizen geschoten beeldmateriaal worden alle wijnprocessen uitgelegd en de wijnstijlen geproefd. Inmiddels hebben enkele honderden mensen deze cursus met veel plezier gevolgd.

Door de compromisloze wijze van productselecties blijft het assortiment van een onberispelijk niveau. U vindt er grote namen uit de wijnwereld maar ook de grote onbekende maakt de wijncollectie tot een walhalla voor de connaisseur en liefhebber. Van dagelijkse drinkwijn van rond de 5 euro als ook verwenwijnen voor het weekend tot en met grandioze wijnen voor een speciale gelegenheid.

Als klant bent u bij ons te gast en is het onze taak dat u van de juiste wijn thuis kunt genieten. Via het platform van De Vers Mannen doen we ons best om u zo goed mogelijk te bedienen met al onze beste wijnen.

Met heerlijke wijngroet,

Michael & Sascha de Rooij

Wijnkoperij De Gouden Ton Oosterhout

Bekijk hier het aanbod van Wijnkoperij De Gouden Ton

Écht ambachtelijk

Meer dan 1.500 lokale producten - minimum van €20 per order!

Gratis thuis bezorgd

Vanaf €90 bezorgen we gratis bij jou aan huis!

Duurzaam!

100% elektrisch uw verse producten thuis bezorgd

Gemak!

Vóór 16:00 besteld, morgen thuis bezorgd in uw gewenste tijdvak