Toegevoegd!

Meteen naar de content

Het laatste nieuws

Gratis thuis bezorgd, óók vrijdag- & zaterdagochtend

Speciaal verzoek?

De perfecte borrelplank!

Borrelplank maken

Borrelplank

Een borrelplank zelf maken of samenstellen met lekkere hapjes: dat kan best lastig zijn!

Het weekend of vakantie vieren wij het liefst met lekker eten en drinken. Een goede borrelplank met aardig wat lekkere hapjes mag dan ook zeker niet ontbreken. Maar hoe maak je een goede borrelplank en stel je deze goed samen? En welke hapjes mogen op de borrelplank niet ontbreken? Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet waarmee je de ideale borrelplank zelf maakt om samenstelt op onze website.

 

Weet wie je gasten zijn

Het mooie aan een borrelplank is dat je er voor ieder wat wils op kan leggen. Zijn er gasten die niet van kaas houden of eet iemand vlees? Geen probleem, ook zij kunnen gewoon aanschuiven, zeker met deze tips!

 

Nu je weet wat de wensen van je gasten zijn, is het tijd voor ons favoriete deel: bepalen welke hapjes je op de borrelplank gaat serveren! Het leukste is het om te kiezen voor een breed scala aan lekkere hapjes : een beetje vlees, een beetje vis, een beetje vega(n). Misschien kies je er zelfs voor om te werken met gangen: eerst een borrelplank met koude gerechten, gevolgd door een versie met allemaal warme hapjes.

Shop alles voor de borrel bij de lokale speciaalzaak

Voor we je alles vertellen over hapjes voor op de borrelplank, beginnen we bij de basis: de juiste plank! Een groot, houten exemplaar zorgt er gelijk voor dat de tafel er gezellig uitziet.

 

Als je veel gasten krijgt, kun je overigens het beste meerdere borrelplanken samenstellen. Zo voorkom je dat iedereen steeds om een bepaald hapje hoeft te vragen of steeds opstaat om te kijken wat er nog over is. Je kunt er ook voor kiezen om één vegetarische borrelplank te maken en eentje met vlees en vis.

 

De borrelplank opmaken

Heb je alle borrelplank hapjes gemaakt en bij elkaar? Dan is het tijd om alles een mooi plekje te geven. Je kunt het beste beginnen met de schaaltjes. Zet deze op de plank en leg vervolgens de ‘losse’ lekkernijen eromheen, zoals bijvoorbeeld de kaas en de vleeswaren. Sausjes en smeersels hoeven niet per se op de borrelplank, maar kunnen ook gewoon op tafel gezet worden.

 

Geen zin of tijd om zelf je borrelplank samen te stellen?

Heb je nou geen tijd of zin om zelf je plank samen te stellen, dan hebben wij het makkelijk gemaakt voor jou. De Vers mannen hebben speciaal voor jou verschillende borrelplanken samengesteld van een borrelplank tot hapjesplateau en van een kaasplateau tot visschaal. Bekijk snel ons aanbod en geniet van een heerlijke borrelplank.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Écht ambachtelijk

Meer dan 1.500 lokale producten - minimum van €20 per order!

Gratis thuis bezorgd

Vanaf €90 bezorgen we gratis bij jou aan huis!

Duurzaam!

100% elektrisch uw verse producten thuis bezorgd

Gemak!

Vóór 16:00 besteld, morgen thuis bezorgd in uw gewenste tijdvak