Toegevoegd!

Meteen naar de content

Het laatste nieuws

Gratis thuis bezorgd, óók vrijdag- & zaterdagochtend

Speciaal verzoek?

Dé BBQ helden

BBQ pakket

BBQ helden pak de barbecue er maar bij!

BBQ helden: Het seizoen is weer geopend en daarom hebben wij voor alle BBQ helden pakketten samengesteld! Van luxe BBQ-pakket of vega BBQ-pakket tot BBQ-pakketten voor grote groepen. Ben jij de echte BBQ held en wil je toch liever een mooi stuk vlees langzaam laten garen op de BBQ? Dan hebben wij ook mooie stukken vlees van de slager.

 

BBQ helden het seizoen is weer begonnen

Hoewel je het hele jaar door prima kunt barbecueën, wordt het ook wel eens aangeduid als ‘favoriete zomersport’. Als het kwik omhoog gaat, raken parken en tuinen overvol met allerlei fanatieke (amateur) grillers van kant en klare wegwerp barbecue tot complete high-end buitenkeukens.

 

Wat is het beste vlees voor de BBQ?

Rundvlees, varkensvlees en kip zijn veruit het meest populair op de barbecue. Maar ook vis en groente kunnen uitstekend op de barbecue bereidt worden.

 

Het beste vlees voor de barbecue kan je wel aan De Vers Mannen overlaten. In samenwerking met de Keurslager bieden we altijd het mooiste stukje vlees voor op de barbecue. Met een aanbod aan tientallen verschillende spiesen, hamburger, maar ook zeker pakketjes & grote stukken vlees slaag jij altijd! We raden je ook zeker aan om altijd je eigen touch te geven aan jullie barbecue, eigen marinades, eigen bereidingswijze, wees lekker creatief met de versproducten.

 

Vega BBQ

Alleen maar vlees grillen op de BBQ behoort niet meer tot deze tijd. Tegenwoordig kan bijna alles op de BBQ. Speciaal voor onze vegetarische vrienden hebben we dan ook een vega BBQ-pakket samengesteld maar ook met groenten kun je alle kanten op met de BBQ. Tip: Groene asperges 's middags al marineren, beetje chili vlokken, olijfolie en soja saus en peper/zout.

 

Houd je vlees op de juiste temperatuur voor de BBQ.

Alle ingrediënten zijn online besteld bij De Vers Mannen, wijnen van De Gouden Ton staan koud, de barbecue is warm en het is eindelijk tijd om aan de slag te gaan. Het eten dat op de barbecue bereidt gaat worden mag niet onnodig lang buiten de koelkast bewaard worden, met name bij vis moet je hier goed op letten. Sommige producten kunnen direct vanuit de koelkast op de barbecue, anderen moeten eerst even op temperatuur komen. Zeker de grote stukken vlees. 

Bekijk ook altijd goed of je direct of indirect gaat grillen. Bij de wat kleinere stukjes vlees is direct grillen vaak het beste. Maar heb je een mooi groot stuk bavette, grill dan indirect en schroei het stuk daarna volledig dicht. Of andersom, denk hier vooraf goed over na. Mocht je meer tips willen hebben, kan je dat ons altijd vragen. 

Vis krijg je van De Vers Mannen bijna altijd in een aluminium schaaltje, hierdoor blijven de sappen bij de vis en behoud je de smaak het beste. Direct of indirect maakt dan niet zoveel uit. Vooral opletten dat je de vis niet te lang op de barbecue legt en ook zeker niet te kort. 

Kerntemperaturen voor grote stukken vlees:

Kerntemperaturen vlees barbecue

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Écht ambachtelijk

Meer dan 1.500 lokale producten - minimum van €20 per order!

Gratis thuis bezorgd

Vanaf €90 bezorgen we gratis bij jou aan huis!

Duurzaam!

100% elektrisch uw verse producten thuis bezorgd

Gemak!

Vóór 16:00 besteld, morgen thuis bezorgd in uw gewenste tijdvak